Mijn naam is Tracy Djan,
jullie feestplanner!

 

Na het behalen van mijn bachelor-diploma in ‘eventmanagement’, en het volgen van een boeiende opleiding weddingplanning werd in januari 2015 mijn zaak “The Wedding Agency” geboren.

Organiseren is mijn passie en nog zo leuk om er mijn beroep van te maken. Als professionele weddingplanner ben ik gespecialiseerd in het organiseren en stylen van unieke en gepersonaliseerde huwelijken. 
”The Wedding Agency” is verantwoordelijk voor de voorbereiding en het verloop van jullie huwelijksdag. Aan de hand van de nieuwste trends beslissen we samen over hoe jullie huwelijksdag er uit zal zien. Creativiteit en originaliteit, dat zijn mijn troeven. Hiermee zorg ik er graag voor dat jullie dag er één wordt uit de duizend!

 

Contacteer mij voor een vrijblijvende afspraak.

Mijn naam is Astrid,
assistent-weddingplanner bij The Wedding Agency!

 

Ik ben Astrid, gelukkig getrouwd met Stephen en wonende te Koekelare.
Mensen beschrijven mij als iemand met het hart op de tong, altijd mét een big smile, dankbaar voor al het moois het leven te bieden heeft.

Al sinds 2017 nam ik mijn intrede bij Tracy. Organiseren is mijn passie en om samen met een vriendin ‘The Wedding Agency’ uit te kunnen baten is de spreekwoordelijke kers op de taart.

Ik ben enorm dankbaar om tijdens mijn job omringd te worden door liefde en gelukkige trouwkoppels, vrienden en familie. Vaak is het hard werken, maar gelukkige schrikt ons dit niet af!

Het organisatietalent, die zit bij Tracy, en ik.. Ik ben de perfectioniste in ons verhaal, en dat maakt van ons het perfecte duo. We weten beiden dat jullie bijzondere dag goud waard is, en settelen ons dus niet met ‘goed’. Een ‘WAW’-effect, dat willen we voor jullie creëren. Welkom bij The Wedding Agency!

Jullie kunnen bij ons terecht voor

Trouwadvies

Ceremoniemeester

Weddingplanner van A tot Z

Trouwen in het buitenland

Andere feesten