Vragen die mij het meest gesteld worden

Bij het éne bruidspaar ben ik ruim een jaar op voorhand bezig met de  voorbereiding van hun bruiloft terwijl bij anderen slechts twee maanden vooraf alles geregeld wordt. Alles is mogelijk. Maar natuurlijk moet je er rekening mee houden dat we samen een alternatief zullen moeten zoeken voor locaties en specifieke wensen die op kortere termijn niet meer haalbaar zijn.
Ook voor last minute afzegging van een leverancier zorg ik graag voor een oplossing!

Is een weddingplanner niet veel te duur voor ons?

Nee, voor ieder budget is een passende oplossing te vinden is in mijn pakketten. Van weddingplanning of ceremoniemeesterschap tot een los adviesgesprek. Meer informatie vind je op de pagina over kosten.

Wanneer jullie telefonisch of per mail contact opnemen, reageer ik zo snel mogelijk.
Ik stel jullie dan enkele vragen (aantal gasten, een eventueel bruiloftsthema en een budget) alvorens een datum in te boeken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het liefst gaan die door in mijn kantoor te Bredene, daar hier heel wat materiaal en brochures ter beschikking liggen. Willen jullie het gesprek echter bij jullie thuis, dan pas ik mij aan. Ook is er een mogelijkheid dat we op verplaatsing gaan om bijvoorbeeld een locatie te bezoeken of deco-materiaal te gaan kiezen.

Uiteraard ken ik enkele leveranciers die goed zijn in hun werk en die ik vertrouw maar ik werk ook graag met andere leveranciers.
Wel ben ik altijd kristisch en vertrouw ik op mijn buikgevoel. Dit om problemen op jullie huwelijk te vermijden.