Diensten

Trouwadviesgesprek

Trouwadviesgesprel

Willen jullie starten met de planning van jullie trouwdag, maar weten jullie niet goed waar te beginnen?
Of beschikken jullie over niet genoeg budget om de volledige planning én organisatie door een professionele Weddingplanner te laten uitvoeren? Dan is een trouwadviesgesprek geschikt voor jullie!

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Wanneer jullie de voorbereidingen al volledig zelf hebben gedaan en alleen iemand nodig hebben die de huwelijksdag in goede banen leidt, dan kun je mij inzetten als jullie ceremoniemeester.

Weddingplanner van A tot Z

Weddingplanner van A-Z

Het stressvrij voorbereiden van uw bruiloft begint hier…  Van de locatie tot de bloemen, van de uitnodigingen tot de bedankjes en van de jurkjes voor de bruidsmeisjes tot de muziek. Jullie bruiloft wordt volledig geregeld door ons team!

Trouwambtenaar

Trouwambtenaar

Kies voor een uniek Ja-woord!

Wij luisteren naar jullie wensen en gaan aan de slag om jullie een unieke ceremonie te bezorgen! The Wedding Agency schakelt ook de hulp in van familie en vrienden om de ceremonie een persoonlijke touch te geven.

Trouwen in het buitenland

Trouwen op bestemming

Heb je al altijd willen trouwen in het buitenland? Op het strand in Griekenland, in de bergen,… Alles is mogelijk! The Wedding Agency regelt alles!

Andere feesten

andere feesten

Ieder mijlpaal verdient een feest! Communie’s, babyborrels, vrijgezellenfeest,… Geen feest te groot voor The Wedding Agency!