Hot or not?

6th april 2015

Trouwen op een zonovergoten dag vraagt om zonnebrillen. Je kunt een zonnebril op je bruiloft op meerdere manieren doorvoeren. Voor jezelf, voor de bruidegom of voor de gasten! Laat die zon maar schijnen en kies een leuk exemplaar.

Misschien heb je wel een themabruiloft waarbij een zonnebril heel goed binnen het plaatje past. Het staat wel een beetje mysterieus, maar toch heel stylish. Of ga voor een lekkere gekke bril. In een kleurrijke bui? Doe gewoon even lekker gek en ga voor felgekleurde zonnebrillen. Dat maakt jouw zonnige trouwfeest tot een color popping festijn.  Even lachen naar de camera!

 

Met een zonnebril en een wegwerpcamera op je bruiloft is iedereen zoet. De gasten kunnen foto’s maken van elkaar en van de bruiloft. Super leuk voor later na jullie bruiloft. Of wat dacht je van team bride en team groom als de gasten hun plekje kiezen tijdens de ceremonie? Te leuk!

Je kunt het natuurlijk ook verwerken in een spelelement. Hang alle zonnebrillen aan een grote waslijn met de naam van de gast erop en het nummer van de stoel of tafel. Laat je gasten zoeken naar hun zitplek. Fun guaranteed! 

Geef iedere gast na de bruiloft een zonnebril als huwelijksbedankje. Mochten ze de volgende dag wallen hebben na het feest, dat tot in de late uurtjes doorging, dan hebben ze in ieder geval een zonnebril om deze te verbergen. Perfect voor de kater dus! 😉

 
source: http://www.theperfectwedding.nl