Weddingplanner van A tot Z

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De volledige organisatie van jullie huwelijksdag begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit 2 à 3 uur durend gesprek luister ik naar jullie wensen en ideeën voor de huwelijksdag en bekijken we samen hoe ik hierbij kan helpen.

Offerte op maat

Ten laatste 10 dagen na ons gesprek ontvangen jullie van mij een persoonlijke offerte. Na jullie goedkeuring gaan we samen aan de slag met de planning voor jullie droomdag.

Creatie

Tijdens een volgende afspraak gaan we samen brainstormen over de huwelijksdag zodat ik aan de hand van deze sessie een persoonlijk visueel moodboard kan ontwerpen.
Daarna gaan we stap voor stap alles regelen. Belangrijk hierbij is het vinden van de perfecte locatie en cateraar, maar ook met het vervoer, de bloemen, de uitnodigingen, de muziek, enz.. help ik jullie. Vaak werk ik ook een stylingplan uit voor het aankleden van de huwelijksceremonie en feestlocatie.

Budget

Uiteraard hoort een correcte budgetbewaking ook tot mijn taak als weddingplanner.
Jullie vooraf opgestelde budget wordt zo goed als mogelijk nageleeft!

Planning

Jullie huwelijksdag wordt vastgelegd in een draaiboek zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Dit draaiboek is mijn guideline wanneer ik op de dag zelf, jullie ceremoniemeester ben. Ik volg het programma op, maar natuurlijk blijft er altijd ruimte voor improvisatie.
Daarnaast ben ik jullie aanspreekpunt, alsook voor jullie gasten en voor alle betrokken leveranciers.

Evaluatiegesprek

Na de bruiloft kom ik graag nogmaals met jullie samen om na te praten over jullie dag, foto’s te bekijken en ook om te evalueren.