Ceremoniemeester

De perfecte begeleiding op jullie trouwdag…

Wanneer jullie de voorbereidingen al volledig zelf hebben gedaan en alleen iemand nodig hebben die de huwelijksdag in goede banen leidt,
dan kan je mij inzetten als jullie ceremoniemeester. Een ceremoniemeester zorgt voor een stressvrije huwelijksdag en is het aanspreekpunt voor vrienden, familie en leveranciers, zodat jullie op deze dag enkel hoeven te genieten. Door een professional in te schakelen hoef je niet één van jullie gasten met deze taak te belasten en ben je er zeker van dat ook zij kunnen meegenieten.

Ceremoniemeester

Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek… kijken we samen waar ik jullie bij kan helpen. We overlopen jullie tijdschema en maken een aantal afspraken die jullie helpen om alle voorbereidingen in goede banen te leiden.

Indien jullie kiezen voor The Wedding Agency  dan volgen nog een tweede voorbereidend gesprek. Ook hebben we een enkele keren contact, telefonisch of per mail, zodat jullie eventuele vragen kunnen stellen en mij op de hoogte kunnen brengen van eventuele wijzigingen of extra specifieke wensen.

Een 3-tal weken voor jullie trouwdatum stellen we samen het draaiboek op waar alle nodige informatie in verwerkt zit.

Een paar weken voor de huwelijksdag, neem ik al jullie contacten met leveranciers over en bel ik iedereen nog eens na.

Op de dag zelf… ben ik jullie ceremoniemeester. Een gastvrouw, weddingplanner, emergency-kit en aanspreekpunt in één. En jullie? Jullie kunnen stralen en het organisatorische aspect aan vertrouwde, professionele handen overlaten!

De kostprijs voor de trouwdagbegeleiding bedraagt 585,00 euro.

Inbegrepen in de prijs

  • Kennismakingsgesprek
  • 2 voorbereidende gesprekken ( +/- 2 uur)
  • Begeleiding de dag zelf (8u incl.);
  • Een document om jullie gastenlijst en tafelschikking op te volgen;
  • Een excel bestand om jullie budget op te stellen en te beheren;
  • Een draaiboek voor de dag zelf;
  • Een trouw-checklist zodat jullie zeker niks kunnen vergeten

Tip: Vaak wordt dit pakket gecombineerd met een aantal adviesgesprekken voor nét dat beetje extra ondersteuning in de voorbereidingen.